Woont u in de provincies Zuid-Holland, Brabant, Utrecht of Zeeland dan help ik u graag bij uw dagelijkse behoeften en biedt ik u thuiszorg op maat aan, dit houdt in zorg zoals u het zelf wenst. Samen kijken we naar de mogelijkheden, die bij uw levensbehoeften past.

U kunt bij mij terecht voor:

Persoonlijke verzorging

U krijgt begeleiding en ondersteuning in de dagelijkse levensbehoeften zoals het wassen en aankleden. Naar het toilet gaan, in en uit bed komen, maar ook het aan of uittrekken van steunkousen. Begeleiding bij het eten en drinken, medicatie en verzorging van uw huid om doorliggen te voorkomen.

Verpleging

Hieronder vallen medische handelingen, u kunt hierbij denken aan injecties geven, een sonde of katheter verwisselen, wondzorg etc. Ook kan ik als zorgprofessional u leren hoe u de handelingen moet uitvoeren, bijvoorbeeld insuline leren spuiten of een sonde verwisselen.

Palliatieve/Terminale Zorg

Het begeleiden en ondersteunen van de zorgvrager en/of familie in de laatste levensfase. Kenmerkend hierbij is dat de medische zorg wordt stopgezet en we ons richten op de kwaliteit van leven en comfort bieden aan de zorgvrager en/of familie.

 

  • Ik draag zorg voor het behandelen of verlichten van pijn en andere lichamelijke of psychische klachten.
  • Ik geef aandacht aan spiritualiteit en zingeving.
  • Ik draag zorg voor de juiste hulpmiddelen die verlichting of verbetering kunnen bieden in de laatste fase.
  • Ik ondersteun de zorgvrager en familie bij het nemen van afscheid en het rouwproces.

 

Zorg bij Dementie

Dementie en de verloop hiervan verschilt per vorm en persoon. Men heeft bij deze aandoening steeds meer hulp nodig bij de algemene dagelijkse levensbehoeften. Als Zorgprofessional heb ik de kennis, de juiste vaardigheden en inlevingsvermogen om met de verschillende vormen van dementie om te gaan. U bent bij mij in goede handen.

12/24 uurszorg

24 uurs zorg wordt vaak ingezet wanneer u veel hulp of verpleging nodig heeft in de thuissituatie. Als zorgprofessional biedt ik begeleiding, toezicht en ondersteuning bij alle dagelijkse levensbehoefte. Hierdoor blijft u zelfstandig en kunt u thuis blijven wonen en wordt eventueel familie ontzorgt.

Soms is 12 uurszorg een betere oplossing dan ben ik overdag of s’nachts aanwezig, dit hangt van uw situatie af. U heeft hier ten allen tijde een zorgindicatie voor nodig van het CIZ, zie stappenplan informatie aanvragen voor zorgindicatie.

Huishoudelijke hulp

Hulp nodig bij huishoudelijke taken ook hiervoor kunt u van mijn diensten gebruik maken